+45 26732208 mail@weilesfoto.dk

DET SIGER KUNDERNE

Top anbefaling herfra

Top anbefaling herfra. Jeg vidste ikke helt hvad jeg kunne forvente da det var første gang at jeg tog til professionel fotograf, men Søren guider en fint igennem det så man føler sig tilpas og afslappet. Og så er jeg rigtig glad for produktet.

Rojan

Kundeudtalelse på Trustpilot

Det var det helt rigtige valg

Vi skulle have taget billeder til en forsikringssag.
Søren er utrolig professionel, omhyggelig og grundig. Søren er meget imødekommende og det var en meget behagelig session. Kan kun sige at Søren var det helt rigtige valg, vi er 100 % tilfredse og kan varmt anbefale Søren til sådan en opgave.

TS

Kundeudtalelse på Trustpilot

Vi skulle have taget billeder af vores…

Vi skulle have taget billeder af vores lille søn samt fælles familiebilleder og er meget tilfredse med resultatet vi opnåede hos Søren. Han bragte mange gode og anderledes ideer på bordet og har bidraget til at vi nu har de fineste billeder hængende på væggen herhjemme, samt billeder til julegaver til familien. Vi vil til hver en tid anbefale Søren til andre 🙏

Amalie

Kundeudtalelse på Trustpilot

Søren var super god til at fange vores…

Søren var super god til at fange vores lille familie på billeder. Både i de mere traditionelle positioner, men samtidig også i spændende og nye formationer. Det var et følelsesmæssigt øjeblik, da vi skulle vælge billeder, da han havde fanget stemningen og dynamikken imellem os. Så tak for det!

Tine Lautrup Olesen

Kundeudtalelse på Trustpilot

Dygtigste fotograf på Amager

Jeg fik taget billeder idag hos Søren W, og gik ud derfra med et kæmpe smil. Han er så professionel, flink og tålmodig! Han lyttede til alle mine ønsker og jeg følte mig så godt tilpas under photoshottet. Vi fik taget de smukkeste billeder og mange af dem var fra overraskende vinkler, jeg ikke forventede at synes om!
– Anbefaler ham virkelig! 😎

Nora

Kundeudtalelse på Trustpilot

Portrætfoto hos Weiles Foto

Fremragende oplevelse fra start til slut hos Fotograf Søren Weile. Allerede fra første kontakt havde Søren gode ideer og inputs til at komme godt i mål med opgaven. Under sessionen var Søren grundig og detaljeorienteret, men havde hele tiden mig med i sine overvejelser. Søren havde desuden god viden om, hvad folk kigger efter i mit fag, og det hjalp bestemt på resultatet. Er meget tilfreds med resultatet og kan bestemt anbefale Søren.

Villads

Kundeudtalelse på Trustpilot

Flotte billeder og fin service

Vi fik taget billeder af vores to børn på knap 2 og 4 år. Selve fotoseancen var en fin oplevelse, og Søren var dygtig til at få alle til at føle sig trygge i situationen. Desuden er der kommet rigtig mange både fine og ægte billeder ud af det – eneste problem har været at vælge mellem de mange motiver. Vi var meget sent ude, men fik klemt både en fotoseance og billedbehandling ind før jul.

CLB

Kundeudtalelse på Trustpilot

Fantastiske familiefotos

Fik fotograferet vores lille familie på fem hos Søren Weile: Fotosession med tre børn plus forældre resulterede i rigtig mange gode billeder, som gjorde det svært at begrænse sig ved valg af motiver til fremkaldelse… Og vi er meget tilfredse med slutresultatet: Eet stort samt en række mindre billeder til os selv – og så selvfølgelig nogle stykker til bedsteforældre-julegaver… De bedste anbefalinger herfra!

Christin Tuxen

Kundeudtalelse på Trustpilot

Helt igennem i orden

Helt igennem i orden. Søren har jeg brugt flere gange, både privat og senest erhvervsmæssigt. Han er rigtig god til at sparre på de ideer jeg kom med, både de konkrete og de mere abstrakte (fx en stemning, en hensigt, et budskab). Det er nemt at komme hos Søren Weile. Og jeg har fået et godt resultat med hjem. Prisen er tilmed helt fornuftigt.

Majken

Kundeudtalelse på Trustpilot

Fantastisk fotograf.

Jeg fik samlet min lille familie til fotografering hos Søren Weille.
Det var en livgivende og proffecionel oplevelse. For en gangs skyld blev det en total oplevelse at gå til fotograf.
Har i dag hentet nogle fantastiske billeder som vi er meget tilfredse med 🙂
Vil bruge denne fotograf en anden gang, og anbefaler ham på det varmeste.
Kirsten Bøllingtoft.

Kirsten Bøllingtoft Født Schønbeck

Kundeudtalelse på Trustpilot

Fin oplevelse og gode billeder

Vi havde en meget fin oplevelse hos Søren Weile. Ikke alene lykkedes det at få presset en aftale ind kort før jul, men der var også gode billeder at vælge ud fra til julegaver. Søren er god til at give oplevelsen energi og skabe en god stemning. Det giver et dejligt glimt i øjet hos vores teenager, som er glad for sine billeder.

Lene Løvschall

Kundeudtalelse på Trustpilot

God fotograf og fantastiske billeder

Vi havde fornøjelsen af Søren som fotograf til vores bryllup, 3 timer, hvor vi fik taget billeder før kirken, i kirken og efter kirken. Søren er en utrolig professionel og behagelig fotograf og skaber en god stemning. Han er meget entusiastisk og vi havde flere møder op til brylluppet, hvor vi gennemgik vores ideer og hans. Derudover fik vi lavet et utrolig flot bryllupsalbum, samt en USB med billeder.
Alt i alt har vi været meget tilfredse med forløbet og vigtigst af alt vores billeder.

Kasper Poulsen

Kundeudtalelse på Trustpilot

Kan klart anbefales

Søren kommer med mange eksperimenterende idéer, men lytter også til en. Kommer med gode idéer til opstilling og redigering af billeder.
Har fået taget nogle billeder herinde, som jeg er meget tilfreds med, og vil helt klart tage herind igen, hvis jeg får brug for flere billeder 😀

Malou

Kundeudtalelse på Trustpilot

Professionelle og unikke billeder

En stor fornøjelse at have Søren som vores fotograf til vores bryllup. Han skaber tillid med planlægningen og samtalerne op til bryllupet. Han er enthusiastic og skaber god stemning på selve dagen. Har en masse gode ideer, som resultere til nogle smukke uforglemmelig billeder for livet.

Hansted-Martin

Kundeudtalelse på Trustpilot

Min kæreste og jeg har flere gange fået …

Min kæreste og jeg har flere gange fået taget fotos hos Søren Weile, og har været meget tilfredse med resultaterne. Vi har fået taget graviditetsbilleder og efterfølgende billeder af vores søn og har begge gange haft ideer til opsætningen. Vi er blevet lyttet på, Søren har givet sig god tid til os og vi har fået professionelle råd.
Vi har købt indrammede og ikke indrammede fotos, og har både brugt dem til gaver og privat. Vi har begge gange fået en upåklagelig service, mange billeder at vælge imellem og flotte rabatter. Vi kan klart anbefale at få taget billeder hos Weiles Fotografi.

Kirsten

Kundeudtalelse på Trustpilot

Jeg havde brug for et billede til…valgplakat

Jeg havde brug for et billede til valgplakat og Søren satte sig ind i konceptet og gav god sparring til jakkevalg og opstilling på billedet. Fremfor alt følte jeg at der var god tid og jeg er meget tilfreds med resultatet.

Susanne Møller

Kundeudtalelse på Trustpilot

Glad og tilfreds

Søren er en rigtig dygtig fotograf med styr på detaljerne. Behagelig at arbejde sammen med og åben for at arbejde med kundens ideer og forslag. Resultatet bliver virkelig flotte billeder og flot redigering. Kan kun anbefales herfra 🙂

Sara Rasmussen

Kundeudtalelse på Trustpilot

fantastisk

jeg synes de 30 min var fantastiske jeg var nede med mine 4 børn og manden vi havde en fest og fik nogen super sjove og flotte billeder ud af det fik ham også til at sætte dem i rammer en oplevelse man ikke må gå glib af

Kunde

Kundeudtalelse på Trustpilot

Jeg følte mig både set og hørt hos…

Jeg følte mig både set og hørt hos Søren. Der var et rigtig godt samspil i hvordan billederne skulle tages og resultatet er virkelig tilfredsstillende.
Kan kun anbefale Weiles Fotografi.

Pernille Lonnov

Kundeudtalelse på Trustpilot

Klart anbefalelsesværdig fotograf på Amager!

Søren har super god energi og er god til at skabe en god atmosfære, så man slapper af og får et godt fotoresultat med hjem 🙂

Helle

Kundeudtalelse på Trustpilot

Min veninde fik for år tilbage taget et…

Min veninde fik for år tilbage taget et virkelig dejligt og anderledes billede hos Søren. Derfor var det ikke svært for mig at vælge fotograf, da jeg skulle have foreviget mine piger og jeg. Det var ikke de store tanker vi havde gjort os i forhold til det færdige resultat. Vidste bare det skulle være sort/hvid. Men det gjorde heller ikke så meget for Søren var fuld af ideér. Han fik os ud i opstillinger vi ikke havde drømt om, lod os hele tiden følge med på skærmen, så vi kunne se forskellen på hvad der virkede godt og hvad der ikke var så godt. Det var virkelig sjovt, da vi lige fik vænnet os til hvordan vi tog os ud på skærmen. Søren gav sig god tid og vi fik nogle gode grin ind imellem. Det var en helt igennem sjov og anderledes oplevelse. Søren var rigtig god i hele processen. Han guidede os til hvad vi ville have billedet skulle udtrykke og hvad andre ville tænke når de så på det. Alt sammen noget som jeg aldrig ville have tænkt på og som jeg er SÅ glad for at han tænkte på.

Charlotte Falk

Kundeudtalelse på Trustpilot

Meget tilfreds

Meget tilfreds og god service.

Sandra Siff Sall

Kundeudtalelse på Trustpilot

Fantastisk fotograf! Mange tak for de fine billeder – det var en fornøjelse!

David Williams

Kundeudtalelse på Facebook

Super dygtig og behagelig at arbejde sammen med 🙂 Tak for fine billeder og en god oplevelse

Sara Rasmussen

Kundeudtalelse på Facebook

Jeg kan kun anbefale Søren Weile.
Super kreativ fotograf som tager super billeder.

Jacob Hjort

Kundeudtalelse på Facebook

Super billeder af hele familien. Sjov fotosession hos Søren. Og generelt god service!

Dan Bang

Kundeudtalelse på Facebook

Sjove og unikke billeder. Søren er rigtig god til at skabe en afslappende atmosfære, så man virkelig kan se personlighederne i billederne. Han er grundig og nysgerrig på, hvad kunderne ønsker sig.

Adriana Guerenabarrena

Kundeudtalelse på Google

Søren skulle lave professionelle profilbilleder til mig og de er bare blevet super flotte. Han er så erfaren med lys og positurer at det er hurtigt, effektivt og godt🤩

Rikke Bahr Christensen

Kundeudtalelse på Google

Det var en rigtig oplevelse at få taget familieportrætter hos Søren. Vi følte os godt tilpas og prøvede en masse sjove ting af. Resultatet er en række skønne, kreative billeder, som allerede har høstet mange roser fra famile og venner. Søren er desuden meget fleksibel og åben for input, når det gælder den afsluttende billedbehandling. Vi kommer gerne igen; min søn på 6 år har allerede spurgt, om vi ikke snart skal tilbage 🙂

marie reinholdt

Kundeudtalelse på Google

Rigtig godt sted at få taget professionelle billeder. Det er helt klart pengene værd

Mikkel Christensen

Kundeudtalelse på Google

Behagelig foto shoot og rigtig flotte billeder

Lene Gede

Kundeudtalelse på Google

Vi var i vinters ude og få lavet de flotteste fotos af vores familie. En virkelig dygtig fotograf han forstår at fange de rigtige øjeblikke. Vi er super tilfredse og meget glade for vores billeder.

Charlotte el messaoudi

Kundeudtalelse på Google

Super

Finn Frydenlund

Kundeudtalelse på Google

Søren var super god til at prøve nogle forskellige positioner og gjorde rigtig meget ud af at det ikke skulle føles tvunget. Det gjorde, at mine søskende og jeg slappede meget mere af og billederne virkede mere naturlige.
Super godt resultat som vi blev meget glade for!

Nikolaj Falther

Kundeudtalelse på Google

Very friendly and professional, great pictures.

Leona W.

Kundeudtalelse på Google

Fantastisk oplevelse og resultat. Han fik virkelig det bedste frem i mig og evnede at tænke ud af boksen, så mine billeder fik lige præcis det udtryk, jeg ønskede. Kæmpe anbefalinger her fra.

Michael Musfelth

Kundeudtalelse på Google

Proffesionel oplevelse, Søren har øje for detalje og man føler sig tryg og i gode hænder 😀

Casper Petersen

Kundeudtalelse på Google

Super god oplevelse!

Søren var rigtig god til at lave fotosessionen til en sjov og spændede oplevelse. Derudover fik vi lavet nogle kreative og innovative billeder, som lige kunne dét ekstra!

Jacob Andreasen

Kundeudtalelse på Google

Vi har fået taget fantastiske gode billeder af vores barn hos Søren. Professionel behandling og billeder som lige kan lidt ekstra! Det er forhåbentligt ikke sidste gang, vi får taget billeder hér 🙂

Karin James Jensen

Kundeudtalelse på Google

Fik taget søskendebilleder herinde. Super sjovt og eksperimenterende – kan klart anbefales🙏🏼

Malou Bruun Jepsen

Kundeudtalelse på Google

Rigtig dygtig. Søren fik os til at slappe af og have det rigtigt sjovt under photoshoot. Så fik fantastiske billeder ud af det. Kan varmt anbefales.

Jens Philippsen

Kundeudtalelse på Google

Vi fik lavet gravid fotos, og de blev super gode! Vi skal helt klart tilbage igen når baby er vokset 👌

Patrick Bak

Kundeudtalelse på Google

I was very satisfied with both the session and the results. I am usually quite uncomfortable in front of the camera and really needed some professional photos for LinkedIn etc. Søren was very energetic and welcoming, and gave several useful tips throughout the session resulting in some great photos. Søren also took the time to perfect the photos digitally while maintaining the true natural appearance. I was very happy with the experience and would definitely recommend!

Kris Michelsen

Kundeudtalelse på Google

Good photo, good photographer

Frezz art

Kundeudtalelse på Google

Helt igennem en fantastisk oplevelse.
Søren han er rigtig god til at give gode ideer og tager meget levende billeder og er rigtig god til børn.
Det er ikke sidste gang vi får taget billeder af ham.

Anja Nørby

Kundeudtalelse på Google

Hyggelig fotosession, god dialog

Cécile Bailey

Kundeudtalelse på Google

God oplevelse i forbindelse med foto session. Professionel rådgivning og leveret produkt.

Jon Nielsen

Kundeudtalelse på Google

Total god fotograf

Carsten Rasmussen

Kundeudtalelse på Google

Sean has the ability to bring out the best in people when he photographs. He makes people relax in front of the camera. It gives some really good portrait photos. Sean has been husfotograf at Plandent for many years and he is still – for good reason.

Tina Marie Odyja Pedersen

Kundeudtalelse på LinkedIn

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med Søren med fotografering af både portrætter samt virksomhedsfotografering. Søren er venlig, imødekommende, professionel og altid god til at komme med ideer til anderledes billeder. Søren er god til at få det naturlige billede, som ikke virker opstillet i kassen, og gerne med en ny og frisk vinkel.
Uanset om det er portræt foto eller virksomhedsfotografi – bevæger Søren sig scenevant, veloplagt og altid med flotte resultater til følge. Jeg giver Søren min bedste anbefaling.

Eva Gravesen

Kundeudtalelse på LinkedIn

Der er mindst 2 slags fotografer: De gode og de dårlige! Søren hører absolut til blandt de gode og samtidig er han utrolig behagelig at arbejde sammen med.

Mogens N. Skov

Kundeudtalelse på LinkedIn

Jeg kan bestemt anbefale at benytte en af de bedste fotografer jeg har mødt, Søren Weile. Siden min start i HDI forsikring i 2009 har jeg benyttet Søren når mit team skal fotograferes. Både som hold billede og personligt. En af de ting jeg lægger vægt på er Sørens kreativitet. Det er med til at give et godt resultat.

Michael Klitvad

Kundeudtalelse på LinkedIn