+45 26732208 mail@weilesfoto.dk

Vi fotograferer mange typer skader og arbejder med lys og vinklen på skaden så skaderne fremstår klart og tydeligt. Billederne udvælges sammen med tilskadekomne. Derefter Billedhåndteres og dateres materialet. De printede billeder dateres på frøntsiden. Medbring brev fra forsikringsselskabet / Arbejdsskadestyrrelsen. m. Sags / Jounal nummer.

Eksempel på hovedskade

Vi fotograferer  personskader, vansir, arbejdsulykker og arbejdsskader af mange typer skader. For at opnå det bedste forsikringsfoto og arbejder vi med kropsstilling, lyset og vinklen på skaden så skaderne fremstår klart og tydeligt, naturligvis i professionel kvalitet. Derved sikres beviset på det visuelle af skadens omfang.
Derefter Billedhåndteres og dateres materialet.
De printede billeder og digitalfilerne dateres på frontsiden inkl. navn og sagsnummer.

Billederne udvælges gerne sammen med den tilskadekomne.
Efterfølgende skal Forsikringsselskabet, advokaterne og måske arbejdsmarkedets erhvervssikring / Arbejdsskadestyrelsen modtage billederne til dokumentation og skadesvurdering.

Forsikringsfoto skal danne et godt grundlag for vurdering af den enkelte skade, som den tilskadekomne person har pådraget sig. Både læger og advokater har brug for de bedst mulige billedmateriale i en eventuel erstatningssag.

Vi hjælper dig med at opnå det bedst mulige resultat og dermed en professionel billeddokumentation.

Du er velkommen til at kontakte os for mere information.
Ring gerne til fotografen i København på telefon nr. 26732208

 

Medbring brev fra forsikringsselskabet / Arbejdsskadestyrrelsen.
m. sags / jounal nummer.

Personskadefoto til forsikringssag

Personskade-foto til forsikringssag. Fotografi af skade efter ulykke. Kropsdele fotograferes her med en skadet fod. Billederne fotograferes i fotostudiet i København på Amager af Fotograf søren weile