+45 26732208 mail@weilesfoto.dk

GRAVID- OG BABY FOTOS

Den mest værdifulde julegave. Et familiefoto der fastholder en tid som ikke kommer tilbage. Fotografen i København kan hjælpe Jer!

Øjeblikket – fanget for evigt

Livet er skønt. Hvad enten du er 0 år eller 100 år. Men kan du huske det?

Få dine livs vigtigste øjeblikke dokumenteret i billeder. Øjeblikket er forsvundet få sekunder senere. Men du kan altid finde det frem igen med dit billede.

Få f.eks. en dejlig og værdifuld billedserie skabt af Weiles Foto, som du vil huske i al evighed. De tomme vægge derhjemme får liv og personlighed.

Skift masseproduktionerne ud med unikke og ægte fotografier i farve eller sort/hvid taget af en erfaren og dygtig fotograf. Vis dig selv og din omverden dét, som virkelig betyder noget dig.

Kunstneriske figurer og former er fremragende til at dekorere hjemmet. Invester i familien – dine familiebilleder vil altid være uvurdelige.

Giv mig et ring på mobil 26 73 22 08 og hør nærmere.

Weilesfoto fotograferer i studio eller i København og resten af Danmark

Hvordan foregår en fotosession ?

En gravidfoto-session og en babyfoto-session forgår generelt lidt forskelligt.

Er det babyfoto i ønsker at få lavet kan i blive fotograferet i fotostudiet eller ude på en location, måske i nogle romantiske omgivelser i naturen eller et andet interessant sted.

Fotografering af Jeres nyfødte baby er muligt allerede fra de første dage af barnets levealder (også kaldet newbornfoto). En normal fotosession tager ca. 45 minutter fra i ankommer til i forlader studiet. Det er også muligt at bestille en 2 timers babyfoto-session. Ved denne session er der flere muligheder for tøjskift og amning, hvis der skulle blive behov for det. Under fotograferingen arbejder vi med forskellige opstillinger og gerne kreative og personlige utryg.

Søster, bror og mormor, morfar, farfar og farmor eller den hunden i hjemmet er også velkommen til at deltage til fotograferingen.

Efter endt fotografering sammen med fotografen aftaler vi et nyt møde (billedvalgsmøde) typisk 1 uge efter. På billedvalgsmødet kommer i til at se et større udvalg af billeder som fotografen har udvalgt og lavet nogle grundredigeringsforslag til.  Blandt andet billedbeskæring og forskellige eksempler på farvefoto og sorthvid-foto med forskellige toner og kontraster. 
På mødet kommer i igennem en selekteringsproces, så de allerbedste billeder kommer i focus, til valg af de endelige billeder som skal op og hænge på familiens vægge.
Billedvalgsmødet forgår i fotostudiet som ligger København ude på Amager.

 

 

Hvordan kan vi forberede os til fotosessionen ?

Skal i have lavet gravidfoto er det bedst ikke at komme i stramtsiddende tøj så elastikmærker undgås.
Medbring gerne lidt forskelligt tøj eventuelt noget som sidder tæt til kroppen. Tøjet kan også være lidt transparent. Nogle af billederne kan også være uden påklædning.

Det er ofte en god idé at booke tiden til tidligt på formiddagen, da barnet oftest er mest oplagt der.

I er velkommen til at medbringe nogle personlige ejendele, som kan indgå i nogle af billederne. Det kunne eksempelvis være et favorit legetøj, fars fodboldstøvler, mors festhat, mormors hjemmestrikkede tæppe, balloner, sæbebobler og en kage som spises på gulvet.
Man behøver ikke medbringe nogle effekter, men de kan være med til at gøre billederne mere personlige.

SØREN WEILE

PROFESSIONEL FOTOGRAF I KØBENHAVN OG PÅ AMAGER

Den Københavnske fotograf - laver alle typer portrætfotografi inklusiv personlig branding. Eksempelvis inden for erhvervs fotografi er det både erhvervsportrætter, miljø fotografi og reportage og reklamefoto. Til private tilbyder vi endvidere familie fotografi, personlige portrætter, Gravid- og baby fotografi, Bryllupsfotografi.

Weiles Fotografi´s fotostudie ligger på Amager i København mellem Rådhuspladsen og Københavns lufthavn.

INSTAGRAM