+45 26732208 mail@weilesfoto.dk

PROFESSIONELLE ERHVERVSPORTRÆTTER

Linkedinfoto i fotostudiet på Amager hos fotograf Søren Weile / Billedkomponisten

Et erhvervsportræt er din virksomheds ansigt udadtil, og skal understrege din personlighed, faglighed og kompetence.

Du kender det sikkert fra dig selv, at hvis du leder efter en service på hjemmesider, scanner du hurtigt hen over virksomhedens ansatte og valget falder oftest på den virksomhed som tager sig mest professionelt ud og hvor virksomhedens ansatte ser mest sympatiske ud. Sådan vælger en stor del af kunderne hvem de handler med.

Derfor er det også vigtigt, at din forretning, hvad enten det er en lille enkeltmandsvirksomhed eller et større firma med mange ansatte, har portrætter som er i tråd med jeres budskab. Er I flere medarbejdere, der det også vigtigt, at I får en ensartethed i alle portrætterne, så I får et klart og rent budskab. Altså en god idé at lade en professionel fotograf lave Jeres medarbejderfoto. Fotografen fra København tilbyder portrætfoto ude på Jeres virksomhed eller i fotostudiet, som ligger på Amager

SØREN WEILE

PROFESSIONEL FOTOGRAF I KØBENHAVN OG PÅ AMAGER

Den Københavnske fotograf - laver alle typer portrætfotografi inklusiv personlig branding. Eksempelvis inden for erhvervs fotografi er det både erhvervsportrætter, miljø fotografi og reportage og reklamefoto. Til private tilbyder vi endvidere familie fotografi, personlige portrætter, Gravid- og baby fotografi, Bryllupsfotografi.

Weiles Fotografi´s fotostudie ligger på Amager i København mellem Rådhuspladsen og Københavns lufthavn.

INSTAGRAM

INSTAGRAM