Qualifeid European Photographer - Weiles Foto | Portrætfotograf | Fotograf | København | Amager

Qualifeid European Photographer

QUALIFEID EUROPEAN PHOTOGRAPHER IN WEDDING PHOTOGRAPHY!

Første danske fotograf udnævnt med QEP titel Første danske fotograf udnævnt med QEP titel

 

Første Danske fotograf som opnår QEP titlen I bryllupsfotografi i Danmark

Så lykkedes det endelig en dansk fotograf at opnå titlen QEP ( Qualified European Photographer ) i bryllupsfotografi.

Søren Weile, København kommenterer stolt:  “ ”Det er super fedt, at opnå en så høj annerkendelse I Europæisk regi“.

Udnævnelsen blev foretaget af 5 udvalgte dommere og top fotografer fra hele Europa. Titlen er svær at opnå, ca. 50% af de som stiller op går ikke igennem.

FEP  (THE FEDERATION OF EUROPEAN PROFESSIONAL PHOTOGRAPHERS) som står for graden, repræsenterer I dag Ca. 50.000 professionelle fotografer I Europa.

 

Håndværkeren I centrum:

Kun professionelle fotografer, som lever af at fotografere, kan stille op. Niveauet er ekstremt højt. FEP har lagt overlæggeren højt. Her differentieres den professionelle fotograf fra amatøren. Titlen kan betragtes som et  kvalitets stempel af høj kaliber.

Smagsløgene testes i fotografiets verden:

De europæriske fotograftitler kan betragtes  som Michelin stjerner i kokkeverdenen, her er det bare fotografier der er produktet.

 

Enhver detalje bliver nøje gransket og efterfølgende diskuteret af de 5 internationale dommere.

Sommerfugle i maven:

” Jeg må indrømme at det kilder i maven når ens håndværk skal bedømmes. Det kræver rent faktisk lidt mod at deltage og være klar til at modtage positiv som negativ kritik, men det er med til at få fotografen op i superligaen af billedmagere,” fortæller Søren Weile.

Søren Weile er i øvrigt også tidligere udnævnt Qualified Master fotograf i Danmark, men har hermed udvidet sin nationale grad med en international.

International titel til dansk Bryllupsfotograf. Qep i Bryllupsfotografi International titel til dansk Bryllupsfotograf. Qep i Bryllupsfotografi

© Weiles Fotografi all pictures Contact: Weiles Fotografi Phone +45 26732208 - mail@weilesfoto.dk - Adress: Backersvej 121, 2300 København S. Fotograf dækker Amager, København, Copenhagen, Sjælland og det øvrige Danmark / Denmark og Europa Up