+45 26732208 mail@weilesfoto.dk

En persons ansigt og ansigtets udtryk er det første vi analysere, når vi møder/ser en person. Efterfølgende er det kropssproget og personens påklædning som læses.

Et godt portrætfoto er en væsentlig del af succesen for lysten til at kontakte vedkommende. På Linkedin´s profiler er det første man møder netop et profilfoto. Med det erfaringsgrundlag vi har bagagen, har vi lynhurtigt analyseret personen, som nu bliver sat i bås. Efterfølgende skal det vise sig om vores analyse holder, når vi går i gang med personens cv. også når det omhandler en ansøgning til et job.

Vælger du den rette fotograf, som forstår at finde de rette og gode signaler i dig, og samtidig lave et godt fotografisk håndværk, er du godt hjulpet på vejen til de gode kontakter og det rigtige job. De færdige portrætfoto og cv billeder skal gerne være billeder, som du glæder til at vise din omverden.

Netop denne gode fotograf finder du i København ude på øen Amager. Du kan ringe og høre om de forskellige løsninger på telefonnr. +45 26732208

Forårstilbud

Bliv fotograferet i foråret til et godt tilbud


This will close in 0 seconds